Over ons

Vakantiepark t Vosseven.  Kom ook genieten van de rust en de natuur in het mooie Limburg.

't Vosseven is een kleinschalig bungalowpark van verschillende particuliere eigenaren en ligt net buiten Stramproy in de mooie provincie Limburg.

Het bungalowpark leent zich uitstekend als uitvalsbasis in Limburg voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en natuur.

't Vosseven is ook uitermate geschikt als centraal gelegen punt om van daaruit tijdens uw vakantie verschillende dagjes uit te ondernemen in Limburg, Noord-Brabant of zelfs over de grens in België!

Met  't Vosseven kunt u alle kanten op en is er voor ieder wat wils!

Er zijn verschillende type vakantiehuizen op het vakantiepark en ook een fraaie familie/groepsbungalow tot 12 personen.

Met hoeveel personen u dus ook bent, op 't Vosseven beschikken wij over een geschikte accommodatie voor uw vakantie!

De bungalows zijn van alle gemakken voorzien en zijn mooi en heerlijk rustig gelegen.  Ook kunt u een bungalow huren met uitzicht over het ven. In alle bungalows op ons vakantiepark zijn huisdieren toegestaan en de bungalows beschikken over onder meer een dvd speler en een combi-magnetron.

Op ons bungalowpark zijn huisdieren toegestaan. U hoeft voor uw vakantie dus niet op zoek naar een oppas voor uw trouwe viervoeter, maar deze kunt u gewoon meenemen de natuur in!

Is uw huisdier tijdens Oud & Nieuw niet zo dol op al dat vuurwerk? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Het bungalowpark is vuurwerkvrij, wat wil zeggen dat op het park zelf geen vuurwerk afgestoken wordt.

Informatie

Het interieur / exterieur van deze vakantiewoningen kan onderling verschillen. - Het vakantiepark is autovrij. U kunt de auto uitladen en inladen bij de bungalow en vervolgens parkeren op één van de centrale parkeerplaatsen op het park.  Op het park kunt u gebruik maken van een verse broodjesservice, wasserette. Het dichtstbijzijnde dorp is Stramproy en daar treft u alle dagelijkse voorzieningen.

Reglement

Bijzonderheden:

De woningen zijn uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden.

Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.